Sunday, April 22, 2012

Eminem - Not Afraid (MV + Lyrics)


"Not Afraid"

[Chorus:]
I'm not afraid (I'm not afraid)
To take a stand (to take a stand)
Everybody (everybody)
Come take my hand (come take my hand)
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road (same road)


[Intro (during Chorus):]
Yeah, it's been a ride
I guess I had to, go to that place, to get to this one
Now some of you, might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there

You could try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em
But you won't take the sting out these words before I say 'em
Cause ain't no way I'ma let you stop me from causin mayhem
When I say I'ma do somethin I do it,
I don't give a damn what you think,
I'm doin this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stoppin me
I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearin down your balcony
No if ands or buts, don't try to ask him why or how can he
From "Infinite" down to the last "Relapse" album
he's still shittin, whether he's on salary paid hourly
Until he bows out or he shits his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for Christmas
His gift is a curse, forget the Earth, he's got the urge
to pull his dick from the dirt, and fuck the whole universe

[Chorus]

Okay quit playing with the scissors and shit, and cut the crap
I shouldn't have to rhyme these words in the rhythm for you to know it's a rap
You said you was king, you lied through your teeth, for that
Fuck your feelings, instead of gettin crowned you're gettin capped
And to the fans, I'll never let you down again, I'm back
I promise to never go back on that promise, in fact
Let's be honest, that last "Relapse" CD was ehhh
Perhaps I ran them accents into the ground
Relax, I ain't goin back to that now
All I'm tryin to say is get back, click-clack, blaow
Cause I ain't playin around
It's a game called circle and I don't know how, I'm way too up to back down
But I think I'm still tryin to figure this crap out
Thought I had it mapped out but I guess I didn't, this fuckin black cloud
still follows, me around but it's time to exorcise these demons
These motherfuckers are doin jumpin jacks now!

[Chorus]

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'ma face my demons
I'm manning up, I'ma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now! (now)

It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly, I probably did it subliminally
for you, so I could come back a brand new me you helped see me through
And don't even realize what you did, believe me you
I been through the ringer, but they could do little to the middle finger
I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
my world, haters can make like bees with no stingers
and drop dead, no more beef flingers
No more drama from now on, I promise
to focus solely on handlin my responsibilities as a father
So I solemnly swear to always treat this roof, like my daughters
and raise it, you couldn't lift a single shingle on it!
Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club
or the corner pub, and lift the whole liquor counter up
Cause I'm raising the bar
I'd shoot for the moon but I'm too busy gazin at stars
I feel amazing and I'm

Eminem - Not Afraid VIDEO



Eminem-Not Afraid Lyrics







4/12
Selengkapnya...

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)


Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego


Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

[ENGLISH]
Oh, if I catch you..

Wow, Wow
This way you're gonna kill me
Oh, if I catch you,
Oh my god if I catch you

Delicious, delicious
This way you're gonna kill me
Oh, if I catch you,
Oh my god if I catch you

Saturday at the party
Everybody started to dance
Then the prettiest girl passed in front of me
I got closer and I started to say

Wow, Wow
This way you're gonna kill me
Oh, if I catch you,
Oh my god if I catch you

Delicious, delicious
This way you're gonna kill me
Oh, if I catch you,
Oh my god if I catch you

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata)


Michel Telo - Ai se eu te pego (Lyrics Video)
Selengkapnya...

Sunday, April 15, 2012

Admitting life is hard


Ada hal-hal yang benar-benar ingin kita lupakan, ingin kita maafkan, tetapi tidak bisa dan sepertinya tidak akan pernah bisa. Karena hal tersebut, akan menghantui, memburu kita seumur hidup. Hal itu ada dimana-mana, disetiap jalan yang kita lewati, mempunyai gerak disetiap waktu, mempunyai ruang gelap disudut mata kita, membayangi setiap centi semua kota yang pernah kita datangi.


Itulah kenapa, kita tidak pernah bisa memaafkan, kenapa kita tidak bisa melupakan. karena hal itu, hal yang telah tertorehkan pada kita, hidup dan tinggal bersama kita, menjadi bagian kita selamanya. dalam sisi gelap dan dalam ruang hampa.

Kepada semua orang tua, entah orang tua kandung, orang tua angkat, orang tua tiri. TOLONGLAH, jangan pernah berpikiran, JANGAN PERNAH melakukan MEMBUANG anak yang pernah diasuh kejalanan. apapun alasannya, entah itu alasan permasalahan dewasa ekonomi atau apapun itu, JANGAN SAMPAI MELEMPARKAN ANAK KEJALANAN, jangan sampai anak yang menjadi korban.

Kepada semua orang dewasa yang pernah melemparkan anak-anak kejalanan. MEREKA TIDAK BERHAK DIMAAFKAN. Apapun alasannya, sama sekali TIDAK BISA DIMAAFKAN.




15/4
Selengkapnya...

Sunday, April 8, 2012

Extremely Loud & Incredibly Close (film 2011)


"If things were easy to find, they wouldn't be worth finding. " (Thomas Schell)

Seorang anak laki-laki berumur 9 tahun, Oskar Schell(Thomas Horn) mengelilingi kota New York dengan obsesi menemukan lubang kunci yang pas dari kunci peninggalan ayahnya, Thomas Schell (Tom Hanks) yang meninggal pada tragedi World Trade Center, 9/11. Oskar Schell tidak sendiri, dia ditemani kakek tua, The Renter (Max von Sydow)yang berhenti berbicara dan hanya mau berkomunikasi dengan kertas dan tangan yang ditulisi Yes/No. Sementara itu, sang Ibu, Linda Schell (Sandra Bullock) berusaha menstabilkan hubungannya dengan sang anak juga dengan kesedihan atas peninggalan suaminya yang memiliki keeratan hubungan dengan anaknya, Oskar Schell.



Produced by Scott Rudin
Written by Eric Roth
Based on Extremely Loud and Incredibly Close by Jonathan Safran Foer
Starring
Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Max von Sydow, Viola Davis, John Goodman, Jeffrey Wright, Zoe Caldwell.
Distributed by Warner Bros.
Release date(s) December 25, 2011 (2011-12-25)
Running time 129 minutes
Country United States
Language English
Budget $40 million

"If the sun were to explode, you wouldn't even know about it for 8 minutes because thats how long it takes for light to travel to us. For eight minutes the world would still be bright and it would still feel warm. It was a year since my dad died and I could feel my eight minutes with him... were running out."


Di film ini kita disuguhkan cerita dari sudut pandang anak berumur 9 tahun yang berusaha menyimpan semua kenangan dan kedekatannya dengan sang ayah yang sudah meninggal. Oskar berusaha memahami setiap peninggalkan Thomas, untuk dapat bangkit dari duka dan rasa bersalahnya didetik-detik terakhir sebelum Thomas meninggal dalam ledakan di gedung WTC.

Hal yang paling menonjol dari karakter Oskar adalah cara dia dalam memenangkan cerita, mengontrol emosi, mewarnai setiap jalinan plot dengan emosi yang berbeda kemudian menggelembung menjadi satu kesatuan yang utuh. hal ini menciptkan atmosfir drama yang mendalam ditambah lagi dengan dukungan score yang melodramatis.

Semua karakter di film ini tersuguh dengan menarik dan indah, sehingga menjadi salah satu tontonan drama yang kaya akan sisi-sisi kehidupan yang dapat membuat mengisi ruang-ruang tertentu dihati para penontonnya.

Extremely Loud and Incredibly Close - Official Trailer [HD]


8/4
Selengkapnya...

Minggu oh Sunday!


1st, pengen nulis repiuw pilem Extremely Loud & Incredibly Close, pilem yg berhasil membuat saya tersedak-sedak, tetapi duhhhh, saya lagi gemetaran pengaruh kopi nih. kopi oh kopi, kenapa kau begitu nikmat dan tidak bisa saya tinggalkan walau pun stamina menentang engkau dengan sangat keras *lebeeee*

2nd, HARUS menulis surat complain ke salah satu situs brengsek yg ngak bisa saya tuliskan/sebutkan disini. takut membongkar aib sendiri. kenapa saya complain? karena situs tersebut membuat saya bangkrut,nyata-nyata saya udah resign dari itu site, eh masih narik otomatis di kartu kredit. dooohhhhhhhhhhh. ngak worth bener bah.


3rd, Minggu oh Sunday, hari yang cerah dipagi hari dan puanas disiang hari, beeegggghhh, yakin saya jalan sepi. musim panas sudah datang. nanti kalau hujan, bersiap lah banjir seperti banjir yang menghebohkan beberapa minggu yang lalu. aneh tapi nyata sih ya untuk ukuran kabupaten tempat saya tercinta ini tinggal.

4th, Saya punya banyak rencana beberapa bulan mendatang, Saya ingin kesana dan kemarin, kesini dan kesitu, saya sibuk memandangi alur tiket tapi tidak tahu apa saya bisa punya waktu untuk menjalankan rencana saya. sebab nyata sekali, kemungkinan besar saya bisa punya libur panjang itu di bulan september. ohhhhh, itu lama sekali. keburu musim dingin di Hongkong. Padahal saya ingin kesana dimusim sekarang ini, musim semi. mumpung udara masih sejuk dan tiket rada murah. arkhhhh!

5th, Saya tidak berubah, dan saya tidak sombong. kalau saya menjauh itu benar, kalau saya membentuk jarak itu benar. bukan karena saya sombong, itu lebih karena saya tidak punya hal/sesuatu yg bisa saya katakan atau bicarakan. dan saya tidak terlalu pintar bebasa-basi. jadi disini lah kita, saya berdiam diri.

6th, saya tidak merasa nyaman jika membicarakan tentang relationship with someone somewhere or somehow. why? I dunno, saya baru kembali menjalani sesuatu yang baru. yang ingin saya titi or jalani dengan sangat berhati-hati, saya sudah banyak belajar di perjalanan sebelumnya, maka kali ini, saya akan berhati-hati. hal yg paling saya prioritaskan ada lah menjaga hal-hal yang dapat merusak kinerja dan kualitas saya sebagai pribadi yang belajar untuk dewasa.



8/4
Selengkapnya...

GOTYE - Somebody That I Used To Know [LYRICS + MV]


"Somebody That I Used To Know"
(feat. Kimbra)


[Gotye:]
Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over



But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

[Kimbra:]
Now and then I think of all the times you screwed me over
Part of me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

[Gotye:]
But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

[x2]
Somebody
(I used to know)
Somebody
(Now you're just somebody that I used to know)

(I used to know)
(That I used to know)
(I used to know)
Somebody

MV
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video


GLEE - Full Performance of "Somebody That I Used To Know" airing TUE 4/10


Gotye- Lyrics- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)












4/8
Selengkapnya...

Sunday, April 1, 2012

Gimme LOL


Nah, ini dia dua supervisor geblek lagi site visit di BMO, doh ceritanya nih, seorang PR harus ngerti cerita di lapangan. dan doooohhhhh, aji gile, saya enjoy banget dengan pengetahuan lapangan dan segala ceritanya.



Gimana ngak, saya kan wong ndeso yang selalu terpesona dengan tingkatan eksotik natural alam, desa dan hutan2. sorry ye, saya tidak terlalu into big city, or hedonis. saya orangnya sangat menikmati segala kemewahan alam. jadi ketika dibawa muter2 wilayah site, wilayah reklamasi, saya banyak bertanya ini dan itu.

dan WOW, senang sekali rasanya bisa mengenali berbagai layer pekerjaan dan kehidupan. yang mungkin tidak semua orang bisa melihatnya.
Selengkapnya...