Saturday, March 31, 2012

Berjalan Lurus

Pernah seorang teman berkata pada saya, "Manusia itu aneh!" ujarnya, "Mereka selalu berdoa, 'oh Tuhan, tunjukkan lah jalan yang lurus' tapi saat diberi jalan yang nyata-nyata lurus, mereka mengambil yg berbelok!" pernyataan teman saya tersebut ada benarnya. Saya ingin berbicara soal religius di akhir bulan ini, mumpung saya belum tidur, walau sebenarnya ngantuk bener.



Sepertinya nih, ada beberapa alasan yg kadang membuat manusia berpaling dari Tuhan, seperti alasan karena kecewa, karena merasa mampu, karena berpikir ini dan itu, banyak lah. Misalkan ada orang yg saya kenal, menurut saya dia tidak kurang apapun, menurut saya dia hebat, menurut saya, dia sudah lumayan berhasil dalam hal keduniaan, tapi kenapa dia berpaling, apa karena dia sudah berhasil?

duhhhhhhhh,

Pernah saya ingin banting stir, mencoba kehidupan yang baru, gaya hidup yang baru. kesenangan yang baru. tetapi ketika saya berhadapan dengan orang yg bakal menjadi cerminan saya klo misalnya saya memilih jalan itu, saya melangkah mundur. Saya menginginkan sebuah kehidupan yang lebih dari itu, bukan sekedar kesenangan dan gaya hidup. saya meninginkan yang lebih realistis. jika saya ingin sebuah kesenangan, ada hal yang lebih berguna dari itu yg bisa saya jalani.

hahahahaha

ternyata saya tidak bisa keluar dari jalur saya. semua kesenangan yang melanggar batasan dan etika imajiner yg saya bentuk hanya sebatas khayalan saya saja. saya tidak bisa melanggar batasan saya. saya membentuknya susah payah. saya akan kehilangan diri saya sekali saya melangkah keluar. toleransi dan kompromi saya pikir, juga ada batasannya.

hiduplah dengan sederhana
Selengkapnya...

Donna Donna



On a waggon bound for market
There's a calf with a mournful eye.
High above him there's a swallow,
Winging swiftly through the sky.
How the winds are laughing,
They laugh with all their might.
Laugh and laugh the whole day through,
And half the summer's night.


Donna, Donna, Donna, Donna; Donna, Donna, Donna, Don.
Donna, Donna, Donna, Donna; Donna, Donna, Donna, Don.
"Stop complaining!" said the farmer,
Who told you a calf to be ?
Why don't you have wings to fly with,
Like the swallow so proud and free?" + Chorus
Calves are easily bound and slaughtered,
Never knowing the reason why.
But whoever treasures freedom,
Like the swallow has learned to fly. + Chorus

Lyrics


JOAN BAEZ ~ Donna Donna ~



Donovan- Donna Donna






31/3/12
Selengkapnya...

Sunday, March 25, 2012

WEEKEND (2011 film)


"....I couldn't be more proud of you than if you were the first man on the moon. " -Glen, Weekend

PLOT: Sepulang dari rumah teman dekatnya selama di Panti Asuhan, Jamie, Russell(Tom Cullen) singgah di Gay Club dan bertemu dengan Glen(Chris New) yang seorang pekerja seni. Russell sama sekali tidak mengira kalau pengalaman One Night Stand dia menjadi sebuah jalinan kisah yang mengekplorasi karakter dan kisah-kisah hidup mereka berdua. Di hari kedua pertemuan mereka, Glen membuat pengakuan bahwa dihari berikutnya dia akan pergi ke Oregon selama dua tahun untuk art course


Weekend for the rest of their life

Film yang disutradarai oleh Andrew Haigh ini berdurasi 97 menit dan mulai rilis pada September 25, 2011 di United Kingdom merupakan British romantic drama film yang banyak mendapat pujian dari kritikus.

Yang menarik dari film ini adalah pertemuan dua karakter yang berbeda, Russell yang romatis, sensitif dan menginginkan sebuah hubungan yang nyata dan Glen, tipe "I dont do Boyfriend" "I dont do Goodbyes", dan disini ekplorasi karakter Russell dan Glen menyatu ketika mereka diberi waktu yang singkat untuk mengenal satu sama lain. Bahwa sebenarnya Glen meragukan sesuatu dalam kepribadiannya dan Russell yang selalu merasa ada ruang kosong didalam dirinya. Bangunan akting yang kuat dan chemistry yang manis memperkokoh film "Weekend" detail gesture yang diberikan oleh Russell dan Glen memperkaya sisi drama film ini. Menuntun para viewers pada point jalinan kisah dari hati ke hati.

Weekend (2011) HD Movie Trailer

Selengkapnya...

THE HUNGER GAMES (Trailer, OST, ETC)



In a not-too-distant future, North America has collapsed, weakened by drought, fire, famine, and war to be replaced by Panem, a country divided into the Capitol and 12 districts. Each year two young representatives from each district are selected by lottery to participate in The Hunger Games. Part entertainment, part brutal intimidation of the subjugated districts, the televised games are broadcast throughout Panem. The 24 participants are forced to eliminate their competitors, literally, with all citizens required to watch. When 16-year-old Katniss' young sister, Prim, is selected as the mining district's female representative, Katniss volunteers to take her place. She and her male counterpart Peeta, will be pitted against bigger, stronger representatives who have trained for this their whole lives.

"Safe & Sound"
(feat. The Civil Wars)


I remember tears streaming down your face
When I said, "I'll never let you go"
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, "Don't leave me here alone"
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound



Don't you dare look out your window darling
Everything's on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold onto this lullaby
Even when the music's gone
Gone

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Oooh, Oooh, Oooh, Oooh
La La (La La)
La La (La La)
Oooh, Oooh, Oooh, Oooh
La La (La La)

Just close your eyes
You'll be alright
Come morning light,
You and I'll be safe and sound...

Oooh, oooh, oooh, oooh oh oh. [x7]

Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound (The Hunger Games)MV


Safe and Sound - Taylor Swift ft. The Civil Wars (Lyrics OnScreen) HD


The Hunger Games - Official Trailer [HD]


The Hunger Games Theatrical Trailer #2











3/12
Selengkapnya...

Friday, March 23, 2012

The Wanted - Glad You Came (lyrics+MV)


The sun goes down
The stars come out
And all that counts
Is here and now
My universe will never be the same
I'm glad you came

You cast a spell on me, spell on me
You hit me like the sky fell on me, fell on me
And I decided you look well on me, well on me
So let's go somewhere no-one else can see, you and me



Turn the lights out now
Now I'll take you by the hand
Hand you another drink
Drink it if you can
Can you spend a little time,
Time is slipping away,
Away from us so stay,
Stay with me I can make,
Make you glad you came

The sun goes down
The stars come out
And all that counts
Is here and now
My universe will never be the same
I'm glad you came
I'm glad you came

You cast a spell on me, spell on me
You hit me like the sky fell on me, fell on me
And I decided you look well on me, well on me
So let's go somewhere no-one else can see, you and me

Turn the lights out now
Now I'll take you by the hand
Hand you another drink
Drink it if you can
Can you spend a little time,
Time is slipping away,
Away from us so stay,
Stay with me I can make,
Make you glad you came

The sun goes down
The stars come out
And all that counts
Is here and now
My universe will never be the same
I'm glad you came
I'm glad you came

I'm glad you came
So glad you came
I'm glad you came
I'm glad you came

The sun goes down
The stars come out
And all that counts
Is here and now
My universe will never be the same
I'm glad you came
I'm glad you came

MV



The Wanted - Glad you came lyrics



Glee Cast






3/12
Selengkapnya...

Beyonce - HALO (LYRICS+MV)


Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out



Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
Halo, halo

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

MV


Beyoncé - Halo [with lyrics]





3/12
Selengkapnya...

ADELE - TURNING TABLES (LYRICS+MV)



Close enough to start a war
All that I have is on the floor
God only knows what we're fighting for
All that I say, you always say more

I can't keep up with your turning tables
Under your thumb I can't breathe

So, I won't let you close enough to hurt me
No, I won't rescue you to just desert me
I can't give you the heart you think you gave me
It's time to say goodbye to turning tables
To turning tables



Under haunted skies I see you (ooh)
Where love is lost your ghost is found
I braved a hundred storms to leave you
As hard as you try, no, I will never be knocked down, whoa

I can't keep up with your turning tables
Under your thumb I can't breathe

So, I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't rescue you to just desert me
I can't give you the heart you think you gave me
It's time to say goodbye to turning tables
Turning tables

Next time I'll be braver
I'll be my own savior
When the thunder calls for me
Next time I'll be braver
I'll be my own savior
Standing on my own two feet

I won't let you close enough to hurt me,
No, I won't rescue you to just desert me
I can't give you the heart you think you gave me
It's time to say goodbye to turning tables
To turning tables
Turning tables, yeah
Turning, oh

MV









3/12
Selengkapnya...

Sunday, March 18, 2012

Splendid Suns


(ah, maybe you already read it but I still wanna post this, very touching and true)

A very poor man lived with his wife. One day, his wife, who had very long hair asked him to buy her a comb for her hair to grow well and to be well-groomed. The man felt very sorry and said no.



He explained that he did not even have enough money to fix the strap of his watch he had just broken. She did not insist on her request. The man went to work ...and passed by a watch shop, sold his damaged watch at a low price and went to buy a comb for his wife.

He came home in the evening with the comb in his hand ready to give to his wife. He was surprised when he saw his wife with a very short hair cut. She had sold her hair and was holding a new watch band. Tears flowed simultaneously from their eyes, not for the futility of their actions, but for the reciprocity of their love.


MORAL: To love is nothing, to be loved is something but to love and to be loved by the one you love, that is EVERYTHING. Never take love for granted :)

re-posted from :
Im a Muslim & Im Proud
Courtesy of Purity starts here (Quran 24:26):

(http://www.PureMatrimony.com/)



3/12
Selengkapnya...

Friday, March 16, 2012

Mau akhir minggu lagi,

Dan marilah kita berbicara tentang minggu ini, peristiwa-peristiwanya. mulai dari Jazz Night sampe saya yang menjadi korban penipuan berkedok 'kepercayaan' hahahahaha. lame yah? but who cares?


so, I dunno about Jazz Music and I dont wanna pretend like I know, so, walau pun mungkin itu malam jazz bakal sangat menguntungkan saya secara segitu politik tetapi ya, saya memilih ngumpul2 bareng temen yg saya pikir "fun" ditempat yang lain.

trus SKIP SKIP SKIP SKIP

sampe kemarin, hari apa tuh kamis, nah, di hari kamis, pagi menjelang siang, saya korban penipuan. asem, saya dirugikan, kepercayaan saya dikhianati dan semua bentuk sandiwara dan drama muncul kepermukaan. berhubung saya bukan pencinta sandiwara di real life (sebatas drama movies lover doank), rasional saya berbentuk buntelan yang siap melibas siapa2 yg saya anggap sangat tidak profesional dan secara data dan sistem sudah merugikan saya dalam hal ini ciaaattttttttt....

hahahahaha.

Sorenya, saya berada dalam rapat setelah heboh-heboh kasus penipuan yg cuman 3 orang kasusnya yg saya beritahu, satu pengacara dan sisanya teman baik saya. nah rapat sore ini, saya di hampiri oleh rejeki. saya dapat kerjaan tambahan sebagai dosen di univ negeri. woaaaaaaaaa, mereka sempat ngomong soal 'money' but for me, NO NO NO NO I dont speak money for this thing. ya, saya punya agenda sendiri lah, lagian kan kerjaannya tidak menganggu main job saya ditempat lain. cukup lah main job saya yg menafkahi saya, kalau yg lainnya itu, saya gunakan untuk membentuk diri saya yg lain. explorasi diri saya yang lain. ciahhhh....

God, saya udah ngak bisa tidur dengan nyenyak beberapa hari ini. duh duh duh, kenapa saya? sepertinya sirkulasi tidur saya begitu tuh, seminggu lancar, saya berlemak kemudian seminggu kemudian saya tidak bisa tidur nyenyak dan menguras lemak saya, aneh bukan hadoooo.

Selengkapnya...

Friday, March 9, 2012

The Show

"I'm just a little bit caught in the middle. Life is a maze and love is a riddle. I don't know. where to go I can't do it alone I've tried. And I don't know why. Slow it down. Make it stop Or else my heart is going to pop. 'Cause it's too much. Yeah, it's a lot To be something I'm not. I'm a fool. Out of love. 'Cause I just can't get enough...I can't figure it out. It's bringing me down I know. I've got to let it go. And just enjoy the show..."/lenka

The Show malam ini bener-bener menarik. ada banyak pertanyaan yang tersisa, berhubung pertunjukannya kadung sudah selesai dan para penonton pulang kerumah masing-masing. jadi di ceritakan tokoh A yang biasanya terlihat hebat dan besar mulut mempertanyaan eksitensinya. kebesaran mulut dari tokoh A berbuah banyak cerita besar dan salah satu cerita besarnya si A, tiba-tiba akan segera menjadi kenyataan.



A yang dibawa pada sebuah situasi yg pernah ada dalam khayalan dan ceritanya, mempertanyakan, "apakah ini sudah benar?" "Apakah ini yang aku inginkan? akan menjadi manusia seperti apa kah aku nantinya? apakah aku akan berubah menjadi sosok seperti mereka? apakah aku akan lupa siapa aku? apakah ini sudah tepat? apakah ini adil? apakah ini nantinya akan melukai seseorang? apakah ini dan itu, ini dan itu?" ada banyak pertanyaan dalam kepala A

dan semua pertanyaan A, berujung pada kekhawatiran dan keinginan untuk berbuat sesuatu. sesuatu yg benar bagi beberapa orang (tidak perlu banyak) dalam masyarakat tertentu, kelas sosial yang tidak dianggap ada kecuali hanya sebagai alat, tools untuk mencapai tujuan.

tokoh A ini, sangat tidak menyukai sebuah cara dimana dalam cara tersebut, manusia kelas bawah hanyalah sebuah alat untuk mencapai kepentingan manusia kelas atas. A menginginkan. seseorang itu dipandang, sebagai sebuah objek manusia yang sepenuhnya, punya hati, impian dan cita-cita. punya keinginan besar dimasa mendatang, mencari kesempatan untuk dianggap ada.

Apapun yang terjadi, A harus mengingat ini ...

Melihat manusia lain bukan sebagai alat atau cara, melainkan sebuah kehidupan yang utuh, hari ini dan seterusnya... yang menarik dan melepaskan nafas dengan asa.







------>>>12
Selengkapnya...

Wednesday, March 7, 2012

These zombies in the park they’re looking for my heart


Life’s too short to even care at all oh
I’m coming up now coming up now out of the blue
These zombies in the park they’re looking for my heart
Oh oh oh oh
A dark world aches for a splash of the sun oh oh
If I could find a way to see this straight
I’d run away
To some fortune that I should have found by now
And so I run to the things they said could restore me
Restore life the way it should be
Waiting for this cough syrup to come down

(Young the Giant - "Cough Syrup")

Hi,
Setelah berhari-hari, salah berminggu-minggu, salah sudah hampir dua bulan, salah sudah 2 bulan, bergalau-galau ria menunggu telpon. menunggu telpon yang nyawanya suka setengah-setengah masih belum final juga. saya hampir kehabisan tenaga. bagaimana bisa jadi begini? bagaimana bisa jadi begitu?

intinya tidak begini dan begitu, intinya saya benar-benar hampir kehabisan tenaga, kacaulah semua fokus dan konsentrasi saya. dan keberatan kah anda jika saya berita tahu kesalahan terbesar saya apa?

SAYA SUDAH ME-LEAK BEGINI BEGITUNYA, AKH TOLOL!!!

Bagusnya dulu itu saya diam aja, ngak usah ada ngomong keteman saya. diam aja, ngak usah ngomong ke si abang. tapi yah, when it's done it's done. nah sekarang kalau semua berjalan tidak sesuai rencana, maka saya harus mempersiapkan dua hal, memperkuat mental untuk menghadapi kacaunya rencana-rencana saya tahun ini dan yang kedua, memberi konferensi pers kepada beberapa orang yang sudah saya tahu jalinan pristiwa yang sudah terjadi pada saya. GOD, yang kedua ini berat sekali.

Nah, apalagi yang bisa saya katakan sekarang? oh tidak ada!




3/12
Selengkapnya...

Tuesday, March 6, 2012

oh God, So frustrated I could cry.



Ketika kita bertanya "Kenapa" artinya ada hal yang ingin kita pahami, tetapi belum bisa kita pahami. WOW, sangat tidak menyenangkan rasanya, sangat menganggu. Tidak ada yang bisa disalahkan selain SAYA, dalam kasus ini. Jadi saya berani bilang kalau saya bertanggung jawab untuk hal-hal yang ini. Saya ingin memberikan detail tentang apa yang sudah terjadi, tetapi saya rasa, sangat tidak mungkin saya menuliskannya disini. lagian, siapa juga coba yang tertarik dan mau baca. LOL

Jadilah saya seperti seorang idiot

dan berpura-pura kalau semua berjalan lancar, terkendali. what did I do?

Apalagi yang bisa saya berikan? keikhlasan, kepasrahan. Apalagi yang bisa saya lakukan? NOTHING. berdoa? ya berdoa, mengingat saya jauh dengan Tuhan akhir-akhir ini, masihkah saya punya muka untuk berdoa? ya masih. selama kita masih bernafas, Tuhan selalu mendengarkan umat-Nya. Iya kan?

Jika sebuah rencana yang kita susun kacau berantakan, bukan masalah kita malu atau kecewa karena telah terjatuh dan gagal melainkan pada hal yang disebut 'hancurnya kepercayaan diri'. Oh God, saya pernah melihat tatapan mata seseorang yang mimpinya hancur, saya mengingat sekali sinar mata itu, tidak ada lagi sorot mimpi, tidak ada lagi kata-kata yang berani. hanya kepasrahan dalam menjalani hidup. Jika sorot mata itu ada dimata saya, di sinar mata saya, maka, yakin lah, tidak ada lagi yang tersisa dari saya.

Tidak mudah untuk memiliki keberanian untuk menyusun sesuatu. Jika kita jatuh sekali, kita masih bisa bangun dengan mudah, 2,3,4,5,6 kali, kita jatuh dan jatuh lagi, kita mungkin masih bisa bangun dan bertahan tapi lihat lah, tak akan ada lagi yang bertahan dan bilang, "You still can do it!" kau hanya akan mendengar, "Just forget it!" itu mungkin sebuah kata yang paling menyakitkan dan hal yang paling menyakitkan lagi saat kita mengetahui bahwa tidak ada lagi yang mempercayai kita kalau kita bisa mendapatkan yang kita inginkan, impikan. tengok lah, siapa yang bisa bertahan.

Kita ditertawakan oleh realita, orang menampar kita tentang fakta-fakta yang tidak akan bisa ditembus dalam sebuah realita. dan saat kita sendiri, entah lagi minum kopi, dudu dibawah pohon atau dalam perjalan mengendarai motor, kita menyadari, kita menoleh sekeliling, kita dipagari oleh realita yang sangat tinggi, bahkan tangan kita kurang panjang dan akan lelah untuk menggapai tepinya.

I wrote on Twitter, "oh God, So frustrated I could cry."


Sulit mengakui kalau saya ingin tertawa dan menitikkan air mata disaat yang bersamaan. boys dont cry, right? Saya berharap terlahir dengan sederhana, hidup dengan sederhana, punya perjalanan hidup yang sederhana, punya keinginan yang sederhana..








Rolling In the Deep/12
Selengkapnya...

Monday, March 5, 2012

Five For Fighting - Superman


I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird, I'm more than a plane
I'm more than some pretty face beside a train


And it's not easy to be me

I wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
?Bout a home I'll never see

It may sound absurd but don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed but won't you concede
Even heroes have the right to dream?
And it's not easy to be me

Up up and away away from me
Well it's all right
You can all sleep sound tonight
I'm not crazy or anything

I can't stand to fly
I'm not that naive
Men weren't meant to ride
With clouds between their knees

I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me

Inside of me, inside of me, yeah
Inside of me, inside of me

I'm only a man in a funny red sheet
I'm only a man looking for a dream
I'm only a man in a funny red sheet
And it's not easy, it's not easy to be me

MV


BOYCE COVER



LYRICS






late night/3/5/12
Selengkapnya...

Sunday, March 4, 2012

My Weekend


you guys want to know how does my week end look like? Taddaaaaa here's the answer. I'm NOT doing much on week end. Every sat night I go out with my friends, we talk about stupid cases, topics or jut acting like a popular guys at that night. we drink coffee, eat eat talk drink eat talk drink eat talk drink, usually until 00.30 AM.


Sunday morning's always be stupid thing in my life. I wake up and feel just like, "where I am?" of course I'm on my bed. then just grab my phone, look at that stupid thing, reply all texts from my stupid stupid friends, then look at my other phones and again, reply stupid texts.

Where is the turn on button, where is the turn on button. my mozzila shows stupid website, Facebook. check my notifs trying to find the worthy one to reply a comment or something. then go to Twitter, check my sweat followers, oh, they are still there. one or two of them, unfollow me. I look at the left, read all Trending topics, thinking, then make tweets about it, taq it, done.

check my email, hmmm... whooooo it looks like my online dating isnt interested to me anymore. no email, no reply, no and no, just NO. oke,

Texting my older brother, "where are you? are you going to fishing or something today?" his answers are always same as before, "I'm working" oke, feel like I'm the lazy man here. I always go to my parent's house by my loyal motorcyle. at my parent's house, my mother makes some food, fed me with all her best food. after that, I go back to my own place.

at my place, I go facebookung again, blogging, eat snacks, drink softdrink, eat snacks, eat eat eat, then sleep. up again, eat, eat eat, drin drink drink

just like that. stupid stupid stupid me
Selengkapnya...

Saturday, March 3, 2012

Jar of Hearts - Christina Perri (Boyce Avenue feat. Tiffany Alvord acoustic cover)



I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most



I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half-alive
Now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long
Just to feel alright
Remember how to put back
The light in my eyes

I wish I had missed
The first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back you don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?


Selengkapnya...

Friday, March 2, 2012

Set Fire To The Rain (Lyrics + MV)



I let it fall, my heart,
And as it fell you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms


Without falling to your feet

But there's a side to you
That I never knew, never knew.
All the things you'd say
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

[Chorus:]
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

When I lay with you
I could stay there
Close my eyes
Feel you here forever
You and me together
Nothing is better

'Cause there's a side to you
That I never knew, never knew,
All the things you'd say,
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

[Chorus:]
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Where it felt something die
'Cause I knew that that was the last time, the last time!

Sometimes I wake up by the door,
That heart you caught must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself from looking for you.

[Chorus:]
I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name

I set fire to the rain,
And I threw us into the flames
Where it felt something die
'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh, ohhhh!

Oh noooo
Let it burn
Oh oh ohhhh
Let it burn
Oh oh ohhhh
Let it burn
Oh oh ohh





Selengkapnya...